Hill's založila nové nutriční centrum pro „malé tlapky“

Vedení v Topece a CEO Colgate-Palmolive, mateřské společnosti Hill's, uspořádali oslavu k založení nového profesionálního akčního centra a specializovaného nutričního centra zaměřeného na rostoucí populaci malých a trpasličích psů.

Topeka, KS, USA, 16. srpna 2019 -- Společnost Hill’s Pet Nutrition včera oslavila založení dvou zařízení: Nové nutriční centrum v hodnotě 20 milionů dolarů a rozloze více než 2300 metrů čtverečných vzniklo pro potřeby malých psů - „malých tlapek“ - a nové akční centrum. To se bude soustředit na angažmá veterinářů a jiných pečovatelů o domácí zvířata.

„Jménem Hill's s radostí oznamuji rozšíření našeho světově známého nutričního centra pro domácí zvířata. V novém zařízení se zaměříme na specifické potřeby malých psů a navíc se skrze nové akční centrum pokusíme posílit spolupráci s lidmi, kteří o mazlíčky pečují,“ řekl prezident a výkonný ředitel Hill’s Jesper Nordengaard. „Neustále investujeme do výzkumu a vývoje, abychom zohlednili nutriční potřeby domácích zvířat a poučili se ze zkušeností veterinářů, zákazníků a pečovatelů. Tímto způsobem plníme naše poslání - proměňovat životy k lepšímu.“

„Dnešek je velkým dnem pro celý tým Hill’s a vděčíme za to především vedení v Topece a neuvěřitelně talentovaným jedincům v tomto regionu, kteří se podílejí na tom, aby byla společnost Hill’s špičkou v oboru,” dodal Nordengaard. Nové centrum malých tlapek bude zahrnovat moderní vybavení a bude domovem 80 malých psů pod 5,5 kg, kteří se budou těšit z přínosů speciálně sestavené výživy přizpůsobené jejich specifickým potřebám. Centrum bude poskytovat jedinečnou veterinární péči a nabízet množství vnitřních i venkovních aktivit pro každodenní obohacení života psů, na výběr budou mít třeba i venkovní „haf park”. Akční centrum pojme prostory určené pro vzdělávací semináře a programy celoživotního vzdělávání pro veterinární studenty a pracovníky.

„Po celém světě nepřetržitě vzrůstá oblíbenost malých psů. Investice do tohoto specializovaného zařízení nám pomůže sestavit krmivo s chutí a vzhledem, které mají malí psi nejraději a které optimálně zohledňuje jejich příznačné chování i jedinečnou fyziologii,” řekl Dave Baloga, místopředseda oddělení pro vědu a technologii Hill’s. „Centrum malých tlapek nám umožní lépe porozumět jejich potřebám a objevit nové způsoby, jak jim pomoci vést šťastný a zdravý život.”

V současnosti je více než polovina psů v USA malých nebo trpasličích plemen. A jejich podíl se zvyšuje. Malí psi mají odlišné potřeby od svých větších příbuzných. Tak například kvůli malému žaludku zobou do krmiva v průběhu celého dne na rozdíl od velkých psů, kteří konzumují jednu až dvě velké porce denně. A kvůli rychlejšímu metabolismu žerou malí psi přepočteno na váhu více než ti velcí.

Na setkání promluvil pan Nordengaard, pan Baloga, starostka Topeky Michelle De La Isla, hlavní místopředsedkyně oddělení pro hospodářský vývoj pro Greater Topeka Partnership Molly Howey, děkanka Fakulty veterinárního lékařství na Kansas State University Bonnie Rush a Noel Wallace, prezident a výkonný ředitel Colgate-Palmolive, mateřské společnosti Hill's. Oslavy se zúčastnil také zmocněnec okresu Shawnee Kevin Cook a státní ministr obchodu David Toland. Přítomni byli i partneři z místní organizace Helping Hands Humane Society.

Group of people wearing hard hats with shovels at a groundbreaking ceremony for Hill's Pet Nutrition.

O Hill's Pet Nutrition

Společnost Hill's se již od svého založení před více než 75 lety oddaně zabývá výživou pro domácí zvířata. Jejím posláním je obohatit a prodloužit jedinečné vztahy mezi lidmi a jejich mazlíčky. Hill's se věnuje novátorskému výzkumu a průkopnické výživě pro psy a kočky, přičemž vychází z vědeckých poznatků o jejich specifických potřebách. Terapeutická krmiva Hill's Prescription Diet a wellness krmiva Hill's Science Plan můžete zakoupit u veterinářů a ve specializovaných maloobchodech po celém světě. Pro více informací o Hill's, našich produktech a naší nutriční filozofii nás navštivte na HillsPet.cz, HillsVet.cz nebo sociálních sítích Facebook a Instragram pod označením @HillsPetCZ.
#ProměňujemeŽivoty #HillsTransformingLives

O Colgate-Palmolive

Colgate-Palmolive představuje přední globální společnost zaměřenou na spotřební výrobky, konkrétně péči o chrub, osobní hygienu, péči o domov a výživu pro domácí zvířata. Colgate zaměstnává více než 34 000 lidí a její produkty se prodávají ve více než 200 zemích a oblastech. Doma ji můžete znát pod názvy jako Colgate, Palmolive, elmex, Tom’s of Maine, Sorriso, Speed Stick, Lady Speed Stick, Softsoap, Irish Spring, Protex, Sanex, Elta MD, PCA Skin, Ajax, Axion, Fabuloso, Soupline a Suavitel, dále Hill’s Science Plan a Hill’s Prescription Diet. Společnost byla oceněna za své vedoucí postavení a inovaci v oblasti podpory environmentální udržitelnosti a komunitního blahobytu, mimo jiné za úspěchy při úspoře vody, redukci odpadů, podpoře recyklovatelnosti a zlepšování zdraví chrupu u dětí v zanedbávaných komunitách díky programu Bright Smiles, Bright Futures, s nímž se od roku 1991 dostala do kontaktu více než 1 miliarda dětí. Pro více informací o globálním chodu Colgate a o tom, jak společnost vytváří budoucnost, která vám vykouzlí úsměv na tváři, navštivte ColgatePalmolive.com.

Oddělení pro komunikaci
Hill's Pet Nutrition